Der finnische Weihnachtsmann hat beim Feuerwehrhaus Gunskirchen im neuen Jahr ein Paket abgeliefert. Darin ist geistige Nahrung für die österreichische Kameraden enthalten. Und zwar in Form eines Bildbandes über das 70 jährige Bestehen der Feuerwehr Rutolan Vapaapalokunta ry, die im vergangenen Jahr 2020 ihr Jubiläum feierten und auf Grund von COVID-19 dies nur eingeschränkt machen konnten. Um ihrer Freude zum Jubiläum besonderen Ausdruck zu verleihen haben sie auch ein Festbier anlässlich ihres Jubiläums abgefüllt und dem Paket beigegeben. DANKE liebe Kameraden aus Finnland für diese freudige Neujahrsüberraschung!

Und nun, auf finnisch…

Suomalainen joulupukki toimitti uudenvuoden paketin Gunskirchenin paloasemalle. Tämä sisältää henkistä ravintoa itävaltalaisille tovereille. Kuvitetun kirjan muodossa Rutolan Vapaapalokunta ry: n palokunnan 70. vuosipäivästä, joka juhli vuosipäiväänsä vuonna 2020 ja pystyi tekemään sen vain rajoitetusti COVID-19: n ansiosta. Ollakseen ilo vuosipäivästä erityisellä tavalla, he pullottivat myös festivaalin olutta vuosipäivänsä yhteydessä ja lisäsivät sen pakkaukseen. KIITOS rakkaat toverit Suomesta tästä onnellisesta uudenvuoden yllätyksestä!